FAQ

FAQ of de meest gestelde vragen door klanten …

Met welk materiaal werk je?

Ik werk met een full frame camera van Canon en verschillende lichtsterke lenzen (breedhoek, standaardlens, tele, …) om je reportage zo goed mogelijk in beeld te brengen.

Kan ik een cadeaubon bestellen?

Ja, zeker … het ideale geschenk! Hoe? Mail me.

Je kan het bedrag zelf kiezen. De bon wordt per post opgestuurd na betaling of bij mij in Ninove afgehaald.

Een cadeaubon is één jaar geldig.

Kan ik mijn foto's zelf afdrukken?

De foto’s lever ik steeds in hoge resolutie. Dat wil zeggen dat ze groot genoeg zijn om af te drukken of te laten afdrukken. Houd er rekening mee dat vele labo’s de foto’s zelf nog bewerken en in massa produceren waardoor de kwaliteit vaak te wensen overlaat. Je kan bij mij foto’s bestellen: ik werk samen met een bedrijf dat enkel levert aan erkende fotografen.

Krijg ik de foto's onmiddellijk?

Voor fotografen is het fotograferen zelf maar een deel van het werk. Na de sessie ga ik  met jullie foto’s aan de slag. Ik selecteren de mooiste beelden en bewerk ze één voor één. Zodra alles er goed uit ziet, krijgen jullie de afgewerkte foto’s.

Het regent! Wat nu... ?

Als er druppels voorspeld worden, nemen we de dag vooraf contact op met elkaar en bekijken we onze agenda’s om een nieuwe datum vast te leggen. Zolang het droog blijft, kan de sessie doorgaan, de zon hoeft niet te schijnen.